930×122 CAPRA 5

FULGA_bun

De ce e Fulga preşedintele comisiei juridice a CJ

Nu cu mult timp în urmă au fost aleşi preşedinţii comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Judeţean Argeş. Cu această ocazie, preşedinţia comisiei juridice (cea mai importantă) a revenit avocatului Marian Fulga de la PP-DD, liderul acestei formaţiuni politice în judeţul nostru. La un moment dat, liberalul Narcis Sofianu, el însuşi avocat, a plecat supărat din sală, dând apă la moară celor care au afirmat că el ar fi dorit preşedinţia comisiei, deoarece USL are majoritatea în Consiliu.

Liberalul a explicat însă ieri situaţia. „Eu nu am dorit preşedinţia comisiei. Eu vorbisem înainte cu o zi cu colegii din USL şi căzusem de acord să o susţinem pentru funcţia respectivă pe doamna Elena Sandu de la PSD.

Chiar ridicasem mâna în plen să o propun, dar un alt coleg de la PC, domnul Cornel Lazăr, a ridicat mâna în acelaşi timp cu mine. I-am lăsat dumnealui întâietatea, crezând că va propune aceeaşi persoană ca mine, dar dumnealui l-a propus pe domnul Fulga pe care apoi l-a votat toată lumea.

De asta eram un pic surprins, că nu se respecta o înţelegere”, a spus Narcis Sofianu.

Cornel Lazăr s-a mărginit să declare că a procedat astfel deoarece Marian Fulga a mai lucrat în Consiliul Judeţean (ca vicepreşedinte) şi are o mare experienţă care poate fi de folos tuturor consilierilor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90