930 x122 grota rece

miros

De ce miroase în Prundu

Primăria Piteşti a primit în ultima vreme mai multe sesizări de la cetăţeni din zona Prundu nemulţumiţi de un miros „insuportabil” pe care trebuie însă să-l suporte în anumite momente ale zilei de ceva vreme. Oamenii au dat vina pe staţia de epurare a apelor uzate din apropiere, dar verificările efectuate au dovedit că nu acolo este sursa problemei.

Primarul Tudor Pendiuc a lansat miercuri, 8 august 2012, o ipoteză care, de asemenea, trebuie să fie verificată, în acest sens fiind sesizată deja Agenţia de Protecţia Mediului.

„Mirosul nu este emanat de staţia de epurare, ci se pare că de vină este o crescătorie de porci, dacă nu două astfel de crescătorii, din zona Bradu.

Vântul aduce mirosul până în oraş, mai este şi un canal şi este posibil să existe deversări. Cei de la Mediu vor face verificări şi în mod sigur se va găsi o soluţie”, a spus edilul.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3