New Profesional Consult 930 x 122

deszapezire

DE CE PRIMĂRIA NU DESZĂPEZEȘTE NOAPTEA? PENDIUC ARE UN RĂSPUNS!

Primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, explică de ce municipalitatea nu deszăpezește pe timpul nopții domeniul public al orașului.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Potrivit edilului, două sunt motivele: mulți dintre muncitori provin din zona rurală și nu ar avea posibilități de transport dinspre și către domiciliile lor și, pe de altă parte, autoturismele parcate. Pendiuc face precizarea respectivă pentru că a primit numeroase cereri în acest sens din partea șoferilor nemulțumiți că trebuie să folosească rute ocolitoare în timpul zilei din cauza traficului restricționat ca urmare a acțiunilor de deszăpezire.

Edilul reamintește că cetățenii care nu își curăță zăpada și gheața din jurul proprietăților lor private riscă amenzi de până la 400 de lei. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90