New Profesional Consult 930 x 122

    danone_firma

    De ce „pute” Danone

    Danone ne ia drept prosti. Cel putin asa rezulta dintr-un comunicat de presa al companiei conform caruia delegatia pitesteana prezenta la editia din acest an a Danone Nations Cup, in Africa de Sud, a fost cazata in conditii mizerabile din motive de…infrastructura. Ori, Africa de Sud abia a gazduit ditamai Campionatul Mondial de Fotbal!

    In comunicatul cu pricina, in care compania se scuza ca elevii de la LPS Aripi Pitesti au fost cazati in camere cu tava din stuf, cu paturi de spital suprapuse si cu baile si toaletele comune, se arata ca Africa de Sud nu ar prea avea infrastructura si ca este o tara de mana a treia. Numai ca abia s-au stins ecourile unui Campionat Mondial de fotbal abia gazduit de aceasta tara care numai de mana a treia nu este in conditiile in care bate Romania la fundul gol fie si numai la capitolul autostrazi! Iar daca Africa nu avea infrastructura necesara unei asemenea competitii, de ce Danone nu a organizat-o intr-o tara europeana, poate chiar in Romania?

    In al doilea rand, nu stau in picioare scuzele celor de la Danone atata timp cat pentru delegatii din Franta sau Germania, ca sa dam doar doua exemple, s-au putut asigura conditii decente de cazare. Romanii, tratati la fel ca mexicanii sau argentinienii, au stat intr-un campus de genul Muzeul Satului!

    Invocand motive de securitate, Danone sustine ca locul cu pricina era cel mai bun. Doar atat poate, oare, o companie care se lauda cu o cifra de afaceri de 102 milioane de euro in 2009 numai in Romania si ca, cica, sunt cei mai mari producatori mondiali de iaurturi?

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90