Donaris 930 x 122

intoxicati

De la munca, angajatii unei firme de cablaje au ajuns direct la Urgente!

Pitesti. 19 mai. 2010.
9 angajati ai firmei de cablaje auto Leoni, au ajuns in aceasta dimineaţă la spitalul judetean cu simptome de intoxicaţie. Initial medici au crezut că angajaţii firmei s-au intoxicat cu freon ori cu monoxid de carbon insa directorul Spitalului Judetean Gheorghe Fratoiaca este de parere ca totul este de fapt doar un atac de panica general.

Angajati societatii de cablaje auto Leoni din Pitesti, care lucreaza pentru Uzina Dacia au fost transportati cu ambulantele azi la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti dupa ce au acuzat stari de rau, dureri de cap si tuse usoara, la doar cateva minute dupa ce si-au inceput activitatea din schimbul I. Medicii serviciului de ambulanta s-au deplasat la societatea in cauza, unde au gasit 21 de persoane care acuzau stari de rau. Dupa acordarea primului ajutor 12 persoane si-au revenit, iar 9 angajati au fost transportati cu ambulantele la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, unde au fost investigate si le-a fost administrata intravenov glucoza. Oamenii spun ca in sectia de debitare unde a avut loc incidental sin care isi desfasurau activitatea in jur de 70 de persoane s-a simitit un miros intepator care le a provocat stari de voma. Medicul societatii unde a avut loc incidentul a declarat ca in sectia de debitare nu se lucreaza cu substante toxice si nu si poate explica motivele imbolnavirii angajatilor. In acest moment, cei 9 pacienti au ramas internati la sectia de reanimare a Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti, starea lor fiind stabile. Cazul este cercetat de catre Directia de Sanatate Publica si Inspectoratul Teritorial de Munca Arges.
Grupul Leoni este furnizor global de fire, fibre optice, cabluri si sisteme de cabluri pentru idustria de automobile.Principalii clienti ai grupului Leoni sunt BMW, Bosch, Continental, DAF, Ericsson, Fiat, IBM, Jaguar Land Rover, , MAN, Mercedes-Benz, Peugeot Citroen, Philips, Porsche, Nissan, Renault, Shell, Siemens, Volvo si VW.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90