930 x122 grota rece

    filamornica

    De la Ravel la… jazz simfonic

    Filarmonica Piteşti organizează, în perioada 12-14 octombrie, două recitaluri camerale inedite.
    Marţi, 12 octombrie a.c., Romanian Piano Trio revine pe scena Filarmonicii în cadrul unui turneu naţional care cuprinde 14 oraşe, printre care şi Piteştiul.

    Violonistul Alexandru Tomescu, pianistul Horia Mihail şi violoncelistul Răzvan Suma revin pe scena Filarmonicii Piteşti, marţi, 12 octombrie a.c., de la ora 19,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu un recital cameral Maurice Ravel („Trio pentru pian, vioară şi violoncel”) şi Dvořák („Trio pentru pian, vioară şi violoncel”).
    Joi, 14 octombrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Tiberian Jazz Ensemble readuce în atenţia publicului melodii celebre interbelice de jazz simfonic.
    Pianistul Mircea Tiberian, solista Nadia Trohin, contrabasistul Pedro Negrescu, bateristul Vlad Popescu şi violonistul Constantin Mirea cântă, la Filarmonica Piteşti, pentru prima oară în această formulă, introducându-ne dintr-o lume „la margine de Bucureşti” în inima culturii piteştene.

     

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3