930×122 CAPRA 5

Arges

DE SF. MARIA, ZECI DE PERMISE AUTO REȚINUTE PENTRU VITEZĂ ȘI ALCOOL

În weekend-ul de Sfânta Maria Mare în Argeș au acționat zilnic peste 280 de polițiști cu mai bine de 100 de autospeciale pentru ca oamenii să petreacă în siguranță sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Pe șoselele județului polițiștii rutieri au avut mult de lucru și în zilele de 14, 15 și 16 august.

În numai trei zile polițiștii au dat aproape 600 de sancțiuni contravenționale.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Cele mai multe, peste 300, au fost pentru depășirea vitezei legale. Alți șoferi au fost prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice. În cele trei zile conducătorii auto au primit amenzi și pentru depășiri neregulamentare și neacordarea de prioritate pentru alte mașini sau pentru pietoni.

Au fost reținute nu mai puțin de 65 de permise auto, dintre care 25 pentru viteză și 6 pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, polițiștii rutieri argeșeni au retras și 13 certificate de înmatriculare. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90