Kaia 930 x 120

magazin_de_vise_spiceshop

Decizii anti-etnobotanice

Teoretic, trei magazine de vise din Pitesti nu ar mai trebui sa functioneze. Primarul Tudor Pendiuc a emis deciziile de inchidere a activitatii acestora pe profilul vanzarii de produse etnobotanice, insa agentii economici pot sa atace in instanta de contencios administrativ aceste hotarari. Mai mult, nimic nu le poate interzice acestora sa comercializeze orice alte produse.

Primarul Tudor Pendiuc a anuntat ca, asa cum a promis, a emis deciziile de inchidere a 3 magazine de etnobotanice. Conform deciziilor, incepând cu data de 12 octombrie, trei unitati din Pitesti nu mai au voie sa comercializeze produse care pun in pericol viata cetatenilor.

Este vorba de Kubera Sunset de pe Calea Craiovei, Lorena Tourinvest si Pirneata Mircea Gabriel – Intreprindere Individuala. Primarul a explicat ca in spatele acestor decizii a stat un volum mare de munca si mai ales de documente pe care se bazeaza inchiderea, astfel incât sa nu fie atacata in instanta.

Problema este ca agentii economici respectivi pot vinde in continuare flori si, pe langa acestea, si alte produse care inca nu au fost introduse pe lista celor interzise de lege, dar care pot face la fel de mult rau. Este, aparent, o situatie fara iesire, pentru ca fara o legislatie adecvata este greu de luptat cu un asemenea flagel…

New Profesional Consult-555×222
570×90 MAIA