EcoMoto 930×122

cercul militar

DEFILARE, FANFARĂ ȘI SFINȚIRE DE STEAG! 10 FOTOGRAFII DE ZIUA DRAPELULUI!

Zi importantă astăzi pentru români! 26 iunie este Ziua Drapelului Naţional, zi sărbătorită și în Pitești. În faţa Cercului Militar, oficialităţi civile și cadre ale Armatei din Garnizona Piteşti au participat în această dimineață la o ceremonie dedicată evenimentului.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

După o scurtă prezentare a semnificației acestei zile, prefectul de Argeș, Mihai Oprescu, a transmis mesajul prim-ministrului Victor Ponta. Au urmat intonarea imnului de stat al României și ridicarea drapelului pe catarg. Drapelul a fost sfinţit şi sărutat rând pe rând de Mihai Oprescu, Florin Tecău (președintele Consiliului Județean), de Constantin Polexe (vicepreședinte al aceleiași instituții) și de militari. Din program nu a lipsit nici muzica de fanfară. La final a avut loc o defilare a Gărzii de Onoare a Garnizoanei Piteşti.

“Cred că această zi ar trebui să fie în primul rând în atenţia tinerilor, a celor care vor munci şi vor reprezenta România în viitor. Aceste simboluri reuşesc să ne unească şi, totodată, pot să transimtă sentimentul de naţionalism, un sentiment patriotic care, din păcate, în ultimul timp lipseşte din inimile românilor.”, le-a declarat jurnaliștilor Florin Tecău, președintele Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90