EcoMoto 930×122

TRAIAN_TAMAGA_SI_CRISTINA

Traian Tămagă şi-ar fi snopit iubita în bătaie și ar fi amenințat-o că îi dă foc!

Traian Tămagă, fiul lui Constantin Tămagă, senator PSD de Argeș și fost prefect al județului, şi-ar fi bătut iubita, ar fi stropit-o cu benzină şi ar fi vrut să-i dea foc, potrivit RTV.net.

Se pare că bărbatul ar fi recurs la acest gest de ziua iubitei lui, care este nimeni alta decât fiica omului de afaceri Cristian Prodănel. Traian Tămagă, în vârstă de 37 de ani, ocupă de aproape 2 ani funcţia de secretar executiv al PDL Argeş, însă acesta este cunoscut în judeţ de mai mult timp prin prisma notorietății tatălui său.

Traian şi Cristina, potrivit RTV.net, urmau să se căsătorească în luna august. Chiar de ziua fetei, bărbatul a iscat un scandal teribil. Şi-a bătut iubita, a stropit-o cu benzină şi ar fi ameninţat-o că îi dă foc, că o arde de vie. Ea ar fi reuşit să fugă într-o cameră a apartamentului, şi-ar fi sunat fratele, iar acesta ar fi alertat Poliţia. Cristina a fost dusă la spital cu mai multe leziuni. Toate acestea, se pare, au fost făcute pe fondul geloziei, Traian Tămagă suspectându-și iubita că l-ar înșela.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90