NOR CURIER 930X122

    detinuti_la_catedrala

    Pușcăriași în catedrală

    Mai mulţi deţinuţi de la Penitenciarul Colibaşi au vizitat astăzi catedrala arhiepiscopală din oraşul Mioveni. Unii dintre ei au fost şi miruiţi cu această ocazie.

    Subcomisarul Raluca Dinişor, purtător de cuvânt al Penitenciarului Colibaşi, ne-a informat că a fost vorba de 10 persoane private de libertate clasificate în regim deschis. Cei 10 au fost la catedrală alături de preotul Penitenciarului Colibaşi. Aceştia au mers în pelerinaj la catedrala arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Mioveni.

    Cu această ocazie, persoanelor condamnate li s-au prezentat de către preotul paroh arhitectura bisericii, picturile şi semnificaţiile lor religioase, programul bisericesc şi un cuvânt de învăţătură despre post în general, şi despre postul Paştelui în special. În încheiere, participanţii au primit sfântul mir de la preoţii bisericii, împreună cu un îndemn către comuniune cu Dumnezeu.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90