EcoMoto 930×122

PenitenciarulColibasi06

Deţinuţi la la „Let’s do it Romania!”

Penitenciarul Colibaşi s-a implicat  şi în acest an  în activităţile derulate cu ocazia Zilei de Curăţenie Naţională. Astfel, în data de 12 mai 2012,  22 de  persoane private de libertate care execută pedeapsa cu închisoarea în regim deschis au participat, în calitate de voluntari, la activităţi de ecologizare şi igienizare pe raza oraşului Mioveni. Acestea au fost susţinute în eforturile de colectare a deşeurilor şi de o parte din angajaţii instituţiei.

Activitatea s-a desfăşurat în baza acordului de parteneriat încheiat între Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Asociaţia “Viitorul în zori”, organizator “Let’s Do It, Romania!” , acord asumat şi de către Penitenciarul Colibaşi.

Penitenciarul Colibaşi a participat al treilea an consecutiv  la acest proiect de responsabilitate socială, fiind  sprijinit  de fiecare dată şi de reprezentanţii Primăriei Mioveni.

În această acţiune, derulată la nivelul întregului sistem penitenciar, sunt implicate 31 de penitenciare şi 3 centre de reeducare, totalizând  cca 700 de persoane private de libertate, dintre care 82 minori  şi tineri.

Proiectul “Let’s Do It, Romania!” este o acţiune socială care îşi propune să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii în ceea ce priveşte gestionarea corectă a deşeurilor şi aplicarea legislaţiei de mediu, precum şi curăţarea arealelor naturale de pe teritoriul întregii ţări, într-o singură zi. În derularea acestei acţiuni este cooptat un număr mare de voluntari, cetăţeni şi instituţii publice.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90