New Profesional Consult 930 x 122

manu

DEMISII LA SPITALUL DE PEDIATRIE

Managerul Spitalului de Pediatrie Piteşti, dr. Vasile Stan, şi directorul medical, dr. Dana Toader, şi-au depus ieri demisiile din funcţiile de conducere pe care le ocupau. Cei doi nu au motivat de ce au făcut acest lucru.

Citiți și: Inginer la Dacia, mesaj disperat:„Gândiți-vă să fie copilul dvs., cum ați reacționa?”

„Le mulţumesc pentru întreaga activitate domnului doctor Vasile Stan şi doamnei doctor Dana Toader. Înţeleg motivele personale pentru care s-au hotărât să nu mai rămână la conducerea Spitalului de Pediatrie Piteşti, cu totul special îl înţeleg pe domnul doctor Vasile Stan.

Urmează ca la începutul săptămânii viitoare (n.r. – în această săptămână) să decidem pe cine delegăm la conducerea spitalului, până la ocuparea prin concurs a celor două posturi de conducere”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu.

Citiți și: Pitești. Accident lângă Spitalul de Pediatrie! A intrat cu mașina într-o bancă!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90