New Profesional Consult 930 x 122

    MARIANA_IONESCU

    Demitere în Argeș după incendiul din Câmpulung!

    Incendiul de azi de la depozitul de deșeuri de pe fosta platformă ARO din Câmpulung-Muscel a provocat și o demitere.

    Directorul executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Argeș, Mariana Ionescu, a fost demisă.

    Ordinul de eliberare din funcție este semnat de Rovana Plumb, ministrul Mediului. Demiterea a fost anunțată printr-un comunicat de presă.

    „Motivul demiterii este acela că nu a emis notificarea prealabilă suspendării autorizaţiei de mediu acordată societăţii comerciale Global Eco Center SRL (n.r. – firma care deține depozitul) pentru platforma Câmpulung Industrial Park, deşi au existat controale repetate şi amenzi acordate acestei societăţi de către Garda de Mediu”, se spune în comunicat. 

    Precizăm că, după 9 ore de la izbucnirea sa, incendiul a fost stins în această seară. La fața locului se mai află acum câteva autospeciale de pompieri pentru stingerea fumegațiilor și pentru prevenirea unei eventuale reizbucniri a incendiului.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90