New Profesional Consult 930 x 122

    ponta_latvala2

    Demonstratie cu cel mai tanar campion de etapa din CMR pe Transfagarasan

    Cel mai tânăr câştigător de etapă din istoria Campionatului Mondial de Raliuri, Jari-Matti Latvala şi cel mai tânăr preşedinte de partid, liderul PSD, Victor Ponta au testat împreună o super-maşină de 300 CP, atingând suta de kilometri în mai puţin de şase secunde!

    Oaspetele finlandez şi preşedintele social-democrat s-au deplasat ieri, pe Tranfăgărăşan, unde în apropiere de cabana Capra au efectuat în condiţii de circulaţie închisă mai multe demonstraţii cu modelul Focus RS200.
    La eveniment a fost prezent şi deputatul Colegiului Curtea de Argeş, fostul pilot de curse, Mircea Drăghici. Acesta a precizat că nu este pentru prima dată când Victor Ponta alege Argeşul pentru mai multe teste auto: „Am făcut ani de zile curse şi ştiu că este o pasiune mistuitoare. Mă bucur că Victor Ponta este campion şi în sport, dovedind reale calităţi de lider şi un spirit competiţional deosebit! Sunt fericit că a ales zona noastră, atunci când a dorit să organizeze mai multe evenimente automobilistice. Este mereu o încântare să facem echipă în politică, dar şi pe pista!”
    Victor Ponta şi parlamentarul argeşean au făcut împreună o demonstraţie de îndemânare pe traseul periculos de la cota 2000, spre bucuria turiştilor, dar şi a staff-ului tehnic din echipa pilotului finlandez.
    Mircea Drăghici a precizat că Jari-Matti Latvala, la 22 de ani, în 2008, a devenit cel mai tânăr câştigător de etapă din istoria Campionatului Mondial de Raliuri, Raliul Suediei. Anul trecut a înregistrat cea de-a doua victorie de WRC din palmares, câştigând Raliul Sardiniei, iar în acest sezon competiţional, Latvala a luat laurii la Raliul Noii Zeelande şi la cel al Finlandei.
    La finalul manifestării, Victor Ponta a participat la o şedinţă foto alături de specialiştii străini dar şi de numeroşii turişti aflaţi pe Transfăgărăşan.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90