EcoMoto 930×122

mizerie

DEPLORABIL! GUNOAIE LA ȘCOALA 13 DIN TRIVALE

Piteștiul și-a pierdut renumele de altădată de oraș curat.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Nici măcar școlile nu mai sunt ferite de indolența oamenilor: pe de-o parte a celor care fac mizerie, iar pe de alta, a autorităților care lasă gunoaiele în voie.

Este cazul școlii gimnaziale nr. 13 „Mircea cel Bătrân” din cartierul Trivale. În spatele școlii, atât în curtea unității de învățământ, cât și, mai ales, dincolo de gardul care o împrejmuiește, mizeria este de nedescris. Fotografiile făcute de ePitești vorbesc de la sine.

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

Înainte de toate, ne întrebăm ce păzește conducerea acestei școli? Ce face directorul? Cum e posibil să tolereze așa ceva? Dar părinții copiilor? Inspectoratul Școlar are ceva de spus? Inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu? Dar Primăria? E cumva somn de voie printre edilii noștri? Sau indiferență?

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3