New Profesional Consult 930 x 122

    draghici

    Mesaj de condoleanțe de la deputatul de Curtea de Argeș, Mircea Drăghici

    Deputatul PSD al colegiului Curtea de Argeș, Mircea Drăghici, le transmite condoleanțe familiilor argeșenilor care au murit în Muntenegru, în accidentul de autocar.

    „Am aflat cu durere de accidentul grav în care a fost implicat un autocar cu cetăţeni români pe o şosea dintr-o regiune montană situată în apropiere de Podgorica, capitala Muntenegru. Din nefericire, printre victimele tragicului accident s-au aflat și 17 cetățeni din județul Argeș, 11 din Curtea de Argeş şi şase din Piteşti, iar dintre acestea şase au decedat. Doresc să transmit sincere condoleanţe familiilor îndoliate. Îmi exprim speranța că cei care au fost răniţi au primit cele mai bune ajutoare medicale. Sunt sigur că autoritățile din România vor face tot ce le stă în puteri pentru a oferi răniților și familiilor îndurerate ajutorul necesar depăşirii acestui moment.

    Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, scrie deputatul Mircea Drăghici în mesajul său de condoleanțe.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90