930 x122 grota rece

MIRCEA_DRAGHICI_EXPOZITIE_FOTO

Deputatul Mircea Drăghici a organizat seminarul de fotografie “Argeșul prin obiectivul tău”

Deputatul PSD Mircea Drăghici a organizat astăzi un seminar de fotografie la care au avut ocazia să participe aproximativ 20 de tineri pasionați de fotografie din colegiul numărul 2 Argeș.

În cadrul acestui eveniment, tinerii au învăţat noţiuni de bază legate de arta fotografică şi de modul în care putem folosi camera foto pentru a realiza cele mai frumoase imagini. După participarea la cursul de fotografie desfășurat în Curtea de Argeș, liceenii au plecat într-un circuit în judeţ pentru a fotografia cele mai frumoase obiective turistice. Astfel, pornind din Curtea de Argeș, tinerii au mers pe următoarele trei trasee: Arefu-Vidraru, Corbi-Nucșoara și Mușătești-Brăduleț.

“Acțiunea desfășurată astăzi face parte dintr-un demers al cărui obiectiv principal îl reprezintă promovarea potențialului turistic deosebit al județului Argeș, demers ce se va concretiza prin organizarea unei expoziții de fotografie în Parlamentul României, în luna septembrie. Practic, vom selecta cele mai frumoase fotografii realizate de tinerii participanți la seminar pentru a fi expuse în expoziția dedicată județului Argeș. De asemenea, acțiunea urmărește încurajarea tinerilor pentru a-și descoperi pasiunile, pasiuni ce se pot transforma ulterior, de ce nu?, în adevărate meserii sau activități part-time aducătoare de venituri”, a afirmat chestorul Camerei Deputaților, Mircea Drăghici.

De asemenea, pentru selectarea celor mai frumoase fotografii care să ilustreze obiectivele turistice din județul Argeș, în intervalul 22 iulie-5 august pe pagina de Facebook a deputatului PSD se desfășoară concursul de fotografie “Argeșul prin obiectivul tău”, iar cele mai votate fotografii vor face parte din expoziția care va fi găzduită de Parlamentul României.

„Faptul că Argeșul este un județ încărcat de valori cultural-istorice, cu resurse naturale deosebite și peisaje memorabile, reprezintă un lucru bine știut de noi toți. Prin organizarea unei expoziții care să prezinte frumusețea argeșeană în Parlamentul României sper să atragem cât mai mulți turiști dornici să viziteze principalele puncte de atracție ale județului nostru” a subliniat deputatul PSD Mircea Drăghici.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
New Profesional Consult 570×90