930 x122 grota rece

accident

DESCARCERARE ÎN ARGEȘ (GALERIE FOTO)

Descarcerare în Argeș. La capătul unei intervenții dificile, pompierii l-au descarcerat pe șoferul autobasculantei implicate în această dimineață, în jurul orei 6:30, într-un accident rutier în localitatea Mărăcineni.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Șoferul, în vârstă de 47 de ani, rămăsese prins în cabina autobasculantei la volanul căreia se afla, autobasculantă care a lovit un TIR. Accidentul, vă amintim, în care a fost implicat și un microbuz, s-a produs în zona Ciumești. Conducătorul auto era conștient când a fost descarcerat, fiind transportat ulterior cu o ambulanță la spital. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a intervenit cu un echipaj de pompieri cu o autospecială cu modul de descarcerare, cu un echipaj de descarcerare grea și cu un altul cu ambulanță SMURD de prim-ajutor calificat.

Din cauza accidentului, în zonă s-a format coloană de mașini. Potrivit primelor informații, șoferul autobasculantei ar fi vrut să evite coliziunea cu microbuzul, a pierdut controlul asupra volanului, iar autobasculanta a intrat în TIR.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90