New Profesional Consult 930 x 122

mascati

Descindere la Priboieni

Priboieni. 29 mai 2009. IPJ Arges.
In cadrul actiunilor cu efective marite organizate pe raza judetului Arges, politisti din cadrul Politiei orasului Topoloveni, agenti ai posturilor de politie arondate si D.P.I.R. au efectuat un nr. de 9 perchezitii domiciliare pe raza comunei Priboieni, jud. Arges. Au fost efectuate trei descinderi, urmate de perchezitii la domiciliile unor persoane suspectate de savarsirea mai multor infractiuni de furt din locuinte, societati comerciale, case de vacanta, situate pe raza orasului Topoloveni, comunelor Priboieni, Beleti-Negresti, Bogati, Dobresti si Calinesti, savarsite in perioada noiembrie 2008-mai 2009. Prejudiciul creat in urma savarsirii acestor infractiuni este in valoare de 6500 lei, bunurile sustrase constau in: cabine de dus, instalatii sanitare, tablouri, televizoare tip LCD, polidiscuri, motocoase, ferastraie electrice, tevi, schele metalice, iar numarul persoanelor pagubite fiind 14.
Sase dintre perchezitii au fost realizate la domiciliile unor persoane in legatura cu care existau date cu privire la faptul ca au achizitionat bunuri furate de la suspectii principali.
Cu ocazia acestor actiuni ample, au fost identificate si ridicate de la domiciliile persoanelor perchezitionate, bunuri provenite din furturi, o parte dintre bunuri fiind recunoscute de partile vatamate.
In urma cercetarilor au fost stabiliti ca principali suspecti ai infractiunilor de furt urmatorii: T.S. de 30 ani, C.M. de 27 ani si D.F. de 25 ani, toti din com. Priboieni, jud. Arges, cunoscuti cu antecedente penale.
Suspectii au fost identificati si prinsi cu ocazia descinderilor, au fost prezentati cu propunere de arestare preventive. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale si alcatuirii probatoriului.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90