EcoMoto 930×122

politia

Descoperire macabră la Corbeni!

Un locuitor din Corbeni a făcut în acest weekend o descoperire macabră în comuna sa. El a chemat de urgenţă oamenii legii pentru ca aceștia să stabilească ce s-a întâmplat.

O persoană din Corbeni a găsit în satul Jugancea cadavrul unui bărbat, sunând imediat la 112 pentru a anunţa. Echipa operativă a Poliţiei Curtea de Argeş şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă s-au deplasat imediat în zonă.

Cadavrul a fost găsit la marginea unui drum forestier, iar ceea ce a frapat este că decedatul era îmbrăcat foarte subţire pentru vremea friguroasă de afară. În plus, nu avea încălţări şi nici şosete. Nu au fost găsite pe corp urme de violenţă.

Deocamdată, cadavrul nu a fost identificat, poliţiştii făcând în continuare cercetări. Corpul a fost dus la morga Spitalului Municipal Curtea de Argeş, pentru a se stabili cauzele decesului.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3