Eurial 930 x 122

parcarea_ceair

Dezinteres pentru parcarea de la piata Ceair

Multi dintre pitesteni abia s-au obisnuit cu parcarea supraterana de langa biserica Mavrodolu, dar prima constructie de acest gen este cea de la piata Ceair. Ei bine, la fel cum se intampla cu parcarea din centru, nici parcarea de la piata Ceair nu este foarte tentanta pentru soferi.

Macar in centru se cer taxe, dar la cea de la piata accesul este gratuit. Cu toate acestea, doar cativa comercianti urca pana la parcarea respectiva si putini clienti.

In rest, in zilele de varf, toata lumea se bate pe parcarile de la sol, ba chiar sunt probleme si cu blocaje pe strada. Unii motiveaza faptul ca accesul la parcarea de la piata este greoi, „melcul” pe care se urca, respectiv se coboara, avand un singur sens.

Totusi, traficul aici este reglementat cu ajutorul unor semafoare, astfel incat riscul producerii de accidente este foarte redus. Nu mai vorbim de faptul ca la sol, chiar la intrare, este ditamai pancarta pe care scrie faptul ca parcarea supraterana este gratuita, dar acest lucru nu pare sa ii impresioneze pe soferi.

555 X 222 CAPRA
Pizza Sapori Italia 570 90