930×122 CAPRA 5

face_book_dga

DGA lupta pe Mess impotriva coruptiei

Directia Generala Anticoruptie isi face intrarea in mediile de socializare online prin deschiderea de conturi pe trei dintre cele mai accesate site-uri de comunicare interactiva de pe Internet, respectiv Yahoo Messenger, Facebook si YouTube. Demersul vine ca urmare a necesitatii de adaptare la comunicarea online in vederea asigurarii unei mai bune vizibilitati a Directiei Generale Anticoruptie.
Astfel, D.G.A. va posta pe site-ul Facebook comunicate de presa si materiale cu mesaj anticoruptie, oferind utilizatorilor informatii de interes cu privire la activitatea de prevenire si combatere a coruptiei desfasurata la nivelul Ministerului Administratiei si Internelor. Totodata, pe site-ul YouTube, vor fi postate inregistrari ale actiunilor la care participa ofiterii D.G.A., precum perchezitii domiciliare sau actiuni de flagrant.
Contul dga_interne de pe Yahoo Messenger va fi activ, initial, de luni pana vineri, pe o durata de 3 ore, respectiv in intervalul 11.00-14.00, urmand ca programul sa fie modificat/adaptat in functie de necesitati (ex. solicitari ale jurnalistilor). Contul va fi monitorizat permanent de ofiterii D.G.A. pentru a putea raspunde in timp util solicitarilor jurnalistilor/cetatenilor.
Directia Generala Anticoruptie a ales sa-si diversifice canalele de comunicare pentru a eficientiza comunicarea cu reprezentantii mass-media si cetatenii. In acelasi timp dorim modernizarea si diversificarea canalelor de transmitere a mesajelor de prevenire a coruptiei si popularizare a activitatilor institutiei.
Initiativa este in concordanta cu politica de comunicare pro-activa, promovata de D.G.A. si se alatura demersurilor similare ale altor institutii.
Dupa logare, utilizatorii de facebook pot accesa contul D.G.A. prin cautarea in browser a userului Directia Generala Anticoruptie.
De asemenea, filmele postate de Directia Generala Anticoruptie pe site-ul YouTube pot fi accesate prin cautarea dupa cuvinte cheie de genul „mita”, „coruptie”, „campanii anticoruptie”, „directia generala anticoruptie” etc. In acest moment, pe siste-ul respectiv, se afla postat spot-ul de campanie cu mesajul „Familia are viitor, coruptia NU!”.
Cat priveste contul de yahoo messenger, este suficient sa introduceti ID-ul dga_interne in lista dumneavostra de prieteni si veti fi in legatura cu ofiterii de presa ai DGA care va pot oferi informatiile de care aveti nevoie.
Precizam ca cele trei site-uri pot fi accesate si direct de pe site-ul oficial al DGA www.mai-dga.ro, dand click pe butonul corespunzator.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90