EcoMoto 930×122

meteo

DIN ACEASTĂ SEARĂ, PLOI, VÂNT ȘI LA MUNTE NINSORI

Administrația Națională de Meteorologie a emis cu puțin timp în urmă o informare prin care anunță ploi moderate cantitativ, intensificări ale vântului și precipitaţii mixte.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Informarea este valabilă pentru întreaga țară, inclusiv pentru județul Argeș, începând de astăzi, de la ora 18, până mâine la ora 18.

Potrivit ANM, din seara zilei de astăzi aria precipitaţiilor se va extinde dinspre vest şi va cuprinde toată ţara. Vor fi ploi, care vor avea şi caracter de aversă, iar în vest şi nord-vest cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15-20 l/mp. În Maramureş, nordul Moldovei şi estul Transilvaniei vor fi precipitaţii mixte, iar în zona montană vor predomina ninsorile, care pe creste vor fi temporar viscolite.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

În cursul zilei de mâine vântul se va intensifica temporar în majoritatea zonelor. La rafală vitezele vor depăşi local 50 km/h, iar la munte, în special în Munţii Banatului şi pe crestele Carpaţilor Meridionali, va sufla tare, cu peste 70 km/h.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3