930×122 CAPRA 5

bun.jpg

EXCLUSIV! Din culisele unei nunţi de poveste! Poze cu premierul la nunta deputatului Drăghici cu Georgiana Popescu!

Muzică, voie bună, surprize, toalete care mai de care, un eveniment la care au participat dintre cei mai cunoscuţi şi mai importanţi oameni de la nivel judeţean şi central. S-au distrat la petrecerea de nuntă chiar premierul României, Victor Ponta, şi soţia sa, Daciana Sârbu. Vă oferim în premieră imagini de la nunta chestorului Camerei Deputaţilor, Mircea Drăghici, cu Georgiana Popescu, aleasa inimii lui.

Unul dintre cele mai sudate cupluri din mediul politic argeşean a spus “Da!”. Mircea Drăghici şi Georgiana Popescu au hotărât să îşi unească destinele, astfel că duminică, 22 septembrie, cei doi au fost cununaţi de ÎPS Calinic la capela de la Palatul Ştirbei din Buftea, judeţul Ilfov, după ce au fost cununaţi civil în prealabil de Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3 al Bucureștiului.

Dansul mirilor, pe o piesă de-a lui Louis Armstrong, preferata deputatului Drăghici

Petrecerea de nuntă a avut loc la Palatul Ştirbei, în Buftea–Ilfov, acolo unde buna dispoziţie a fost asigurată de trupe și artişti precum Provincialii, Petrică Mâţu Stoian, Raul şi Nistor Family Band și de dansatorii de la Star Fix din Piteşti. Voia bună a fost la ea acasă, ringul de dans fiind aproape neîncăpător pentru cei care doreau să îşi arate talentul de mari dansatori. Invitaţii s-au distrat atât pe muzică populară, cât şi pe muzică uşoară, asta după ce Mircea şi Georgiana au declarat deschisă distracţia intrând în scenă cu dansul mirilor. Au dansat pe o piesă a lui Louis Armstrong, preferata parlamentarului, „What a wonderful world”.

Mireasa a cântat împreună cu solistul trupei Provincialii

Şi cum Georgiana Popescu nu se dă la o parte când vine vorba de karaoke, ajutând-o, de altfel, şi vocea, a cântat şi la propria sa nuntă. Mireasa a fredonat alături de solistul de la Provincialii, acompaniată de cei mai talentaţi invitaţi într-ale cântatului. Cât despre ţinuta acesteia, a îmbrăcat o rochie albă, în stil A, din dantelă, diafană, lăsând să i se vadă umerii. Voalul a fost unul lung, cu broderie, stil spaniol, iar în ton i-a fost şi coafura. 

Soţia premierului României, într-o rochie din dantelă cu spatele gol

Personalităţi ale lumii politice şi administrative de la nivel local şi central au participat la nunta celor doi. Aşa cum vă menţionam într-un material anterior, nu a lipsit premierul Victor Ponta, prieten al mirelui, cei doi împărtăşind aceeaşi pasiune, şi anume automobilismul. Alături de fetița şi de soţia lui, Daciana Sârbu, Ponta a petrecut la nunta parlamentarului. Acesta a dansat atât la hore, cât şi la piesele lente împreună cu soţia lui, care era îmbrăcată într-o rochie crem, din dantelă, uşor trecută de genunchi, cu spatele gol.

Dan Șova, Daniel Constantin, Gabriela Firea și Marian Vanghelie, printre invitați

Printre mulţii invitaţi îi enumerăm pe miniştrii Dan Şova, Daniel Constantin și Eugen Teodorovici, pe primarii Marian Vanghelie, Cristian Popescu Piedone și Robert Negoiță, pe fosta jurnalistă TV, în prezent parlamentar, Gabriela Vrânceanu Firea, Miron Mitrea, pe preşedintele Consiliului Judeţean Argeș, Constantin Nicolescu, pe prefectul Cristian Soare, primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, și pe parlamentarii USL ai judeţului Andrei Gerea, Bogdan Niculescu Duvăz, Simona Bucura Oprescu, Radu Vasilică şi Şerban Valeca. De asemenea, a fost prezent şi rectorul Universităţii din Piteşti, Ionel Didea.

Spre finalul serii, mirii le-au făcut o farsă invitaţilor. Au adus în mijlocul acestora un tort de doar câteva kilograme, Mircea şi Georgiana încercând să observe cu mare atenţie semnele de întrebare de pe chipurile invitaţilor. În final le-au spus că a fost doar o farsă, pentru ca apoi să fie adus un tort de toată frumuseţea, cu 6 nivele, în culorile alb și albastru.

Au îmbrăcat tricouri care aveau imprimate chipurile lor

Mirii au îmbrăcat fiecare câte un tricou pe care erau imprimate chipul parlamentarului (pe tricoul miresei) şi viceversa (al Georgianei Popescu, pe tricoul lui Mircea Drăghici). Pe partea din spate a tricourilor erau scrise, spre amuzamentul invitaţilor, texte precum: „M-am căsătorit cu bărbatul perfect!”, pe tricoul Georgianei, şi „M-am căsătorit, m-am nenorocit!”, pe cel al mirelui.

Rochii lungi cu trenă şi spatele gol

Cât despre ţinute, cele mai multe dintre invitate au optat pentru rochii lungi, cu trenă sau fără. Paietele şi dantela au stat la loc de cinste. De asemenea, culoarea negru a fost preferată de mai multe VIP-uri în ţinuta lor, majoritatea rochiilor fiind cu spatele ori umerii goi. Soţia ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, deputat USL de Argeş, a impresionat purtând o rochie neagră, lungă, cu spatele uşor gol, frumos accesorizată.

Mircea Drăghici este chestor al Camerei Deputaţilor, parlamentar PSD în colegiul Curtea de Argeş şi consilier onorific al primului-ministru Victor Ponta, iar soţia lui este prodecan al Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane a Universităţii din Piteşti şi consilier al europarlamentarului Daciana Sârbu, soţia premierului Ponta.7_11.0092.00411_1IMG_20130922_234948_1IMG_20130922_235142_1

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3