NOR CURIER 930X122

Arges

DIN NOU ALERTĂ! RISC DE VIITURI ÎN ARGEȘ!

După meteorologi, și hidrologii au emis un cod galben care vizează și județul Argeș. Hidrologii avertizează asupra riscului de viituri sau de creșteri rapide ale nivelului apei, cu depășiri ale cotelor de atenție.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Codul galben va intra în vigoare miercuri, 14 mai, la ora 9, și are valabilitate, printre altele, pe Călmățui și Vedea (în județele Olt, Argeș și Teleorman) și pe Argeș și afluenți (în județele Argeș, Dâmbovița, Giurgiu și Călărași).

Amintim că recent Argeșul s-a confruntat cu inundații. Au fost afectate 26 de localități (municipiile Pitești, Câmpulung și Curtea de Argeș, orașul Mioveni și comunele Albeștii de Argeș, Albota, Aninoasa, Băiculești, Bălilești, Bradu, Budeasa, Bughea de Susu, Corbi, Ciofrângeni, Căteasca, Domnești, Mălureni, Mihăești, Mușătești, Poienarii de Argeș, Micești, Recea, Ștefan cel Mare, Valea Iașului, Valea Danului și Vulturești).

Citiți și: Accident în Argeș: Două puștoaice, impact deosebit de grav cu o mașină de 16 ani

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3