930×122 CAPRA 5

dn73_campulung

Din nou despre DN73…

Gheorghe Marin, subprefectul judeţului Argeş, a spus luni, 13 august 2012, că ţine legătura permanent cu Compania Naţională a Drumurilor pentru a urmări îndeaproape stadiul lucrărilor la drumul naţional Piteşti – Câmpulung Muscel (DN73). Conform afirmaţiilor sale, veştile ar fi bune.

„Mi s-a spus că decizia de reabilitare a acestuia este validă în continuare şi că pe la sfârşitul lunii septembrie ar urma să se apuce de lucru între kilometrii 1 şi 7, respectiv 11 şi 13,7.

Sunt 9,7 kilometri care nu au fost prinşi în proiectul iniţial. Mi s-a mai spus, de asemenea, că porţiunea de drum de legătură cu Mioveniul va fi gata până la sfârşitul acestui an”, a spus subprefectul.

La un moment dat, pe filiera PDL fuseseră avansate zvonuri cum că drumul respectiv nu va mai fi reabilitat de către actuala guvernare a USL, lucru infirmat de cei aflaţi acum la putere.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90