930 x122 grota rece

    deee

    Din nou „Marea debarasare”

    Pitestenii sunt chemati din nou sa participe la programul „Marea Debarasare”. Ultima actiune de acest gen s-a dovedit insa a fi un esec, in sensul ca cetatenii si firmele nu s-au inghesuit sa scape de vechiturile de prin case.

    Vineri, 1 octombrie, si sambata, 2 octombrie, la Pitesti are loc o noua campanie de colectare a deseurilor electrice, electronice si electrocasnice (DEEE), acţiune cunoscuta sub numele de „Marea Debarasare”.

    Cetaţenii trebuie sa depoziteze deseurile la cea mai apropiata platforma de colectare, langa eurocontainere, sau le vor prreda la punctele de colectare special amenajate in cartierul Razboieni (pe strada Lacului, langa punctul termic 713) si Gavana II (strada Paltinului, complex Albina).

    Persoanele care nu au posibilitatea de a transporta aceste deseuri pot face apel la SC Salubritate 2000 SA (la numarul de telefon 0248.636.535), la Salubris (0248.223.804) si la Primaria Pitesti (984).

    La Salubritate trebuie sa apeleze cetaţenii care stau in zonele Prundu, Tudor Vladimirescu, Craiovei, Razboieni, Banat, Centru, Popa Sapca, Ceair, Trivale si Dacia, iar la Salubris pot apela cetaţenii din zonele Gavana II, Gavana III, Nicolae Balcescu, Nord, Eremia Grigorescu.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3