930×122 CAPRA 5

accident

DIN NOU VITEZA! ACCIDENT VIOLENT PE DN 73, CU DOI RĂNIȚI GRAV

Accidentele rutiere grave curg gârlă pe șoselele din Argeș. De foarte multe ori motivul este viteza.

Citiți și: Accident mortal! O femeie nu a avut nicio șansă

Ca și în cazul accidentului care a avut loc ieri pe DN 73 Pitești-Câmpulung Muscel-Brașov pe raza comunei argeșene Mihăești.

În timp ce conducea un autoturism dinspre Pitești către Câmpulung un șofer a pierdut controlul volanului. Mașina a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat violent într-un gard din beton situat în partea stângă a direcţiei sale de mers.

Citiți și: Argeș: Scuter făcut praf într-un accident cu un autoturism! Persoană rănită

Șoferul, un câmpulungean în vârstă de 35 de ani, V.V.G., și un tânăr de 22 de ani din comuna argeșeană Poienarii de Muscel, R.A.M., pasager, au fost grav răniți.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar polițiștii rutieri i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit Biroului Rutier Câmpulung, accidentul s-a produs din cauza vitezei mari.

Reamintim că viteza a fost cauza principală a accidentelor de circulație cu urmări grave produse în Argeș în primele luni ale acestui an, potrivit Poliției Argeș. Detalii, în materialul următor: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/bilant-tragic-pe-soselele-din-arges/. (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90