EcoMoto 930×122

curs

DIN OCTOMBRIE: CURS DE INSPECTOR SSM, ÎN PITEȘTI

Profesional New Consult anunţă deschiderea în luna octombrie 2015 a cursului de Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca).

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Este un curs susţinut de formatori cu experienţa şi cunostinţele necesare pentru a putea oferi noţiunile utile şi de reţinut din legea 319/2006, legea sănătăţii şi securităţii în muncă. Cursul este susţinut în săli dotate cu cele mai moderne aparate şi mijloace de prezentare, proiector, flipchart, etc.

Încă vă mai puteţi înscrie la următoarea sesiune de curs, sesiune susţinută de profesionişti în domeniu.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Absolvind cursul de Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca) organizat de Profesional New Consult SRL, veţi obţine, pe lângă o specializare necesară şi foarte căutată pe piaţa muncii, şi şanse sporite pentru ocuparea unui loc de muncă.

Agenţii economici, dar şi instituţiile de stat trebuie să angajeze personal specializat care să deţină un curs de Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca), evitând astfel, pe lângă amenzile foarte mari care se pot aplica în domeniu, și problemele ridicate de riscurile profesionale şi accidentele de muncă.

Pentru detalii despre cursul Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca) vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din Pitești, de pe strada Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângã pubul Guiness).

Mobil: 0744.974.775, 0784.045.025 și 0784.333.777

Tel/Fax: 0348.436.899

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Web: www.profesionalnewconsult.ro.

De asemenea, firma va organiza în perioada următoare alte cursuri recunoscute şi acreditate:

Curs Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane) – 400 de lei

Curs Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate) – 500 de lei

Curs Formator (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator) – 350 de lei

Curs Specialist Management Deşeuri (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor) – 450 de lei

Curs Arhivar (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar) – 750 de lei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90