Kaia 930 x 120

margaritescu

Dinamovistul Margaritescu, in catuse la tribunal

Mijlocaşul dinamovist Andrei Mărgăritescu şi ceilalţi şase reţinuţi în dosarul privind furtul unor maşini de lux, printre care şi Alexandru Magherescu, patronul Clinicii Medicale „Doris”, au fost duşi, marţi seară, la Tribunalul Bucureşti, care urmează să decidă dacă vor fi arestaţi preventiv.

Procurorii îi acuză pe Andrei Mărgăritescu şi pe Cristi Muneanu că sunt „dobânditori de drept ai unei maşini furate”, despre care „aveau în mod clar cunoştinţă că face obiectul unei infracţiunui de furt”, au mai spus sursele judiciare.

Cei şapte reţinuţi în acest dosar au fost scoşi din sediul Serviciului Furturi auto în jurul orei 22.00, fiind duşi separat, cu câte o maşină, la Tribunalul Bucureşti, escortaţi de poliţişti. Instanţa urmează să judece propunerea procurorilor Parchetului Capitalei de arestare preventivă a celor şapte.

Andrei Mărgăritescu nu a făcut nicio declaraţie la ieşirea din sediul Serviciului Furturi Auto. El a fost dus incatusat la Tribunal cu propunerea de arestare pe 29 de zile.

Fostul portar dinamovist Cristi Munteanu va fi cercetat în libertate.

Sursa: Mediafax

PIZZERIA SAPORI 555 222
New Profesional Consult 570×90