NOR CURIER 930X122

politia_rutiera

Discovery a filmat pe A1

O echipă de reporteri ai acestui canal de televiziune a participat la o acţiune de amploare a agenţilor rutieri pe Autostrada Bucureşti – Piteşti. Americanii vor să realize un documentar despre acţiunile şi tacticile structurilor Ministerului de Interne.

Desfăşurare impresionantă de forţe pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Zeci de echipaje de poliţişti şi cea mai rapidă maşină a Poliţiei, Lotus Evora, au luat parte la o razie de amploare. Fiecare şofer de camion a fost oprit pentru ca oamenii legii să-i depisteze pe cei care nu respectă timpul de odihnă.

La acţiune a participat şi o echipă de filmare de la Discovery Channel care realizează un documentar despre acţiunile Poliţiei Române. Numai că nici jurnaliştii străini şi nici poliţiştii nu au vrut să vorbească despre asta.

Noi ii invitam sa ii filmeze pe politisti si cand stau prin boscheti, la mica ciupeala.

Sursa video: antena3

Get Adobe Flash player

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3