930×122 POSADA 5

Discutii aprinse in Consiliul Local Pitesti

cl2Hanul Gabroveni si florarii au aprins spiritele in Consiliul Loca! Joi, 24 martie, a avut loc sedinta ordinara a Consiliului Local al municipiului Pitesti, ocazie cu care a fost adoptat un proiect de hotarare privind identificarea si stabilirea suprafetelor echivalente termic pentru calculul facturii la intretinere la bloc. Cele mai aprinse discutii le-au generat insa doua proiecte care vizeaza patrimoniul municipiului.

Primul este cel legat de prelungirea contractelor pentru florarii de la Mobilux carora le expira in curand angajamentele. Ei bine, proiectul a picat la vot, doi consilieri ai PNL lipsind de la sedinta, in conditiile in care consilierii PDL au cerut nu prelungire, ci organizare de licitatie.

„Nu sunt acolo oamenii lui Ionica sau ai PSD! Sunt oameni amarati carora le dati in cap!”, le-a strigat viceprimarul Cornel Ionica alesilor PDL.
Al doilea proiect a fost cel legat de neexecritarea dreptului de preemptiune pentru cumpararea Hanului Gabroveni.

Primaria nu doreste sa achizitioneze imobilul (pentru care proprietarii cer circa 800.000 de euro), reabilitarea acestuia costand prea mult (conform spuselor consilierului PSD Adrian Prodanel, ar fi vorba de 1 milion de euro).
Consilierii PDL au insistat ca in hotarare sa fie trecut pretul pentru care municipalitatea nu isi exprima dreptul de preemptiune (intaietate). Discutiile au fost aprinse si pe marginea acestui subiect.

Tot joi a fost adoptata si o informare a primarului municipiului Pitesti privind starea municipiului in anul 2010.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 POSADA 3