Donaris 930 x 122

gadea

Disputa cu personaje argesene la Antena3

Radu Vasilica, deputat de Stefanesti al PSD Arges, a fost invitat duminica, 30 ianuarie, la emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena3. El a aparut intr-un studio alaturi de presedintele PSD, Victor Ponta, de analistul Mugur Ciuvica si, evident, de gazda emisiunii, Mihai Gadea.

Cu aceasta ocazie, Radu Vasilica a vorbit despre situatia familiei Nicolescu, despre starea de sanatate a presedintelui Consiliului Judetean Arges, dar si despre motivele invocate de DNA pentru arestarea sefului PSD Arges.

De asemenea, Radu Vasilica a contestat inca o data diagnosticul pus de medicul de familie Dan Gabriel Popa, seful Ambulantei Arges care a spus ca, de fapt, Nicolescu nu ar fi suferit un atac de cord, ci un atac de lesin. Dan Gabriel Popa a intervenit in direct in emisiune si si-a mentinut afirmatiile, precizand insa ca el nu a pus un diagnostic, ci a dorit sa ofere informatii exacte cu privire la starea de sanatate a presedintelui Consiliului Judetean pe baza rapoartelor celor prezenti la fata locului, in momentul in care lui Nicolescu i s-a facut rau.

Dan Gabriel Popa a spus ca, de fapt, diagnosticul ar fi fost pus de catre o apropiata a PSD, fosta directoare de la Ambulanta, Cristina Stocheci. Atat Mugur Ciuvica, dar si Mihai Gadea si Radu Vasilica au sugerat ca interventia lui Popa a fost determinata de vointa PDL si au spus ca aceasta a fost total gratuita, politizandu-se pana si actul medical.

De cateva zile, evenimentele provocate de retinerea sefului PSD Arges, Constantin Nicoleescu, tin capul de afis al mass-media nationale. S-a avansat chiar ideea ca acesta este, de fapt, inceputul unui razboi total intre PSD si PDL inainte de declansarea alegerilor din 2012.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90