Donaris 930 x 122

Arges

DISTRIBUȚIA DE PRODUSE LACTATE ÎN ȘCOLI, RELUATĂ

În unitățile de învățământ școlar și preșcolar din județul Argeș a fost reluată astăzi distribuția de produse lactate în cadrul programului guvernamental ”Cornul și laptele”, a anunțat cu puțin timp în urmă Consiliul Județean.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

„Astfel, în urma inițierii procedurii de insolvență în care a intrat societatea Lactag SA, produsul lactat distribuit în școli va fi asigurat până la finalul anului școlar 2015 – 2016 de către societatea Simultan SRL, din județul Timiș, în calitate de creditor ipotecar al SC Lactag SA.

Produsul lactat de care beneficiază 65.160 de elevi din județul Argeș este „lapte tratat termic UHT, ambalat în ambalaj carton multistrat 200 ml”, fabricație SC Simultan SRL.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Distribuția la unitățile de învățământ școlar și preșcolar va fi efectuată în continuare de firma SC Lactag SA.

Termenii contractuali rămân aceiași de la data semnării contractului dintre Consiliul Județean Argeș și societatea Lactag (contractul nr. 9943/16.09.2015).”, precizează Consiliul Județean Argeș. (Foto: libertatea.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3