930 x122 grota rece

    pitesti

    Distrugeri şi furturi de 18.000 lei

    18.000 lei. Atât valorează bunurile de pe domeniul public distruse sau furate de diverse persoane, multe dintre acestea nefiind prinse nici în fapt, nici după. Valoarea estimată a pagubelor a fost stabilită de specialiştii de la SC Salpitflor Green SA Piteşti numai pentru ultima perioadă de timp.

    O parte din distrugeri este provocată de câinii fără stăpân (răsaduri de flori şi gazon afectate), dar cele mai multe au la origine indivizi certaţi cu legea.

    Aceştia au rupt aspersoare de la sistemul de irigare din Expo Parc, arbori şi arbuşti (Crinului, Calea Bascov, Negru Vodă etc), au distrus 3 sisteme de fitness în aer liber, au furat coşuri de gunoi (numai de pe strada Gârlei au dispărut 10 bucăţi!), dar au plecat acasă şi cu jardiniere din sensurile giratorii (în Prundu, de exemplu), ori chiar cu aracii de susţinere a arborilor tineri!

    Supravegherea video ar putea rezolva problema depistării făptaşilor, dar nu sunt fonduri decât pentru a acoperi puţine zone din oraş.

    Probabil că tocmai pe acest lucru mizează şi cei care comit asemenea fapte.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3