EcoMoto 930×122

casatorii

DIVORȚURI ÎN ARGEȘ. VESTE NEAȘTEPTATĂ DE LA AUTORITĂȚI

Spre deosebire de alte perioade (un exemplu, AICI), iunie 2018 nu a fost în Argeș o lună a divorțurilor.

Citiți și: Argeșenii se lasă din ce în ce mai greu duși la altar

Direcția Județeană de Statistică, instituția care ne furnizează informația, anunță că în iunie anul acesta în Argeș, prin hotărâri judecătoreşti definitive şi conform Legii nr. 202/2010, au fost pronunțate doar 34 de divorțuri.

Numărul divorțurilor a fost semnificativ mai redus atât față de mai 2018 (cu 74 de divorțuri mai puține), cât și față de iunie 2017 (cu 87 de divorțuri mai puține).

Citiți și: Argeș. O firmă importantă angajează!

În schimb, potrivit sursei citate, numărul căsătoriilor a crescut comparativ cu luna precedentă.

La oficiile de stare civilă din județul Argeș în iunie 2018 au fost încheiate și înregistrate 386 de căsătorii, cu 88 (+29,5%) mai multe decât în mai anul acesta. Totuși, față de iunie anul trecut, numărul căsătoriilor încheiate și înregistrate a scăzut, dar numai cu un singur caz.

Precizăm că iunie 2018 este cea mai recentă lună în privința căreia Direcția de Statistică are centralizate aceste informații.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90