NOR CURIER 930X122

divort-1

Divorţurile, în creştere

Poate că este de vină criza economică, poate a crescut gradul de tensiune în societate şi în familii. Motivele nu sunt foarte clare, dar este cert că Argeşul se confruntă la începutul acestui an cu o creştere ecplozivă a numărului de divorţuri. Vorbim de divorţurile pronunţate de instanţe, la care se adaugă şi cele pe cale administrativă.

Din păcate, numărul divorţurilor în Argeş are din nou tendinţa de a creşte.

Astfel, prin hotărâri judecătoreşti definitive, în luna februarie a anului în curs au fost pronunţate 78 divorţuri, cu 67 mai multe decât în luna ianuarie 2012 (amploarea fenomenului a crescut de peste 7 ori).

Comparativ cu luna februarie 2011, numărul divorţurilor pronunţate a fost, totuşi, cu 40 cazuri mai mic (-33,9%).

Pe de altă parte, la oficiile de stare civilă din judeţ au fost încheiate şi înregistrate 91 căsătorii, cu 11 căsătorii mai puţin (-10,8%) decât în luna ianuarie 2012 şi cu o căsătorie mai puţin (-1,1%) faţă de luna februarie 2011.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3