930 x122 grota rece

primarie_maracineni

UPDATE Primarul din Maracineni cercetat penal

Primarul sustine ca este nevinovat si ca totul este doar o razbunare pusa la cale de Ion Craciun, consilier local din partea PDL, cu care edilul a avut numeroase conflicate deschise in ultimii ani. Razboiul dintre primarul PSD din Maracineni si consilierul local PDL-ist s-a terminat ultima data cu dosare penale dupa ce acestia au transformat o sedinta a primariei intr-o amuzanta batalie cu oua care a facut inconjurul tarii pe micile ecrane.
De la casa primarului de unde ofiterii anticoruptie au ridicat mai multe dosare si acte, perchezitia a continuat si la sediul primariei de unde au mai fost ridicate o serie de acte oficiale, unele vechi de cativa ani, inca de la inceputul mandatului edilului Niculaie Serban. Acesta se apara si declara ca nu ii este frica, iar singura sa greseala este “faptul ca a facut prea multe pentru comuna Maracineni…”
Ora 10.00 La aceasta ora, la primaria comunei Maracineni din Arges, anchetatorii DNA fac perchezitii. Unei angajate i s-a facut rau, fiind solicitat ajutorul Serviciului de Ambulanta Arges. Deocamdata, nu se cunosc care sunt obiectivele anchetei. Vom reveni cu amanunte.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3