Donaris 930 x 122

dna

dna-pitesti

DNA PITEȘTI ÎȘI ÎNTĂREȘTE GARNITURA DE PROCURORI

Serviciul Teritorial Pitești al Direcției Naționale Anticorupție face angajări. DNA scoate la concurs un post de procuror. Interviul va avea loc pe 3 septembrie, la sediul central din București al instituției. Candidații sunt invitați să depună un curriculum vitae, care să includă traseul profesional și un număr de 3-5 lucrări reprezentative din activitatea lor de până acum.

Citiți și: Piteștiul de aici și Piteștiul de peste Prut se întâlnesc de 1 decembrie!

Angajări se vor face și la serviciile teritoriale ale DNA din Brașov, Iași și Suceava, tot câte un post pentru fiecare dintre ele. De asemenea, sunt scoase la concurs 11 posturi de procuror în structura centrală.

DNA Pitești este poate cea mai bună dintre structurile din țară ale DNA, cu dosare răsunătoare instrumentate în ultimii ani. Printre acestea se numără și dosarele în care acuzat este Constantin Nicolescu, fostul președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, la un moment dat cel mai puternic și mai influent om din județ.

Citiți și: Operă de artă de peste 100.000 €, în centrul Piteștiului

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441