NOR CURIER 930X122

dna

dna-pitesti

DNA PITEȘTI ÎȘI ÎNTĂREȘTE GARNITURA DE PROCURORI

Serviciul Teritorial Pitești al Direcției Naționale Anticorupție face angajări. DNA scoate la concurs un post de procuror. Interviul va avea loc pe 3 septembrie, la sediul central din București al instituției. Candidații sunt invitați să depună un curriculum vitae, care să includă traseul profesional și un număr de 3-5 lucrări reprezentative din activitatea lor de până acum.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Angajări se vor face și la serviciile teritoriale ale DNA din Brașov, Iași și Suceava, tot câte un post pentru fiecare dintre ele. De asemenea, sunt scoase la concurs 11 posturi de procuror în structura centrală.

DNA Pitești este poate cea mai bună dintre structurile din țară ale DNA, cu dosare răsunătoare instrumentate în ultimii ani. Printre acestea se numără și dosarele în care acuzat este Constantin Nicolescu, fostul președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, la un moment dat cel mai puternic și mai influent om din județ.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90