930 x122 grota rece

    rable

    Doar 126 de tichete „Rabla” distribuite în Argeş!

    Adiministrația Fondului de Mediu (AFM) a publicat atât lista colectorilor validați în programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional, cât și modul în care prima tranșă de tichete (25%) a fost repartizată pe județe. Argeşul a primit doar 126 de tichete!

    Practic, fiecare dintre cei 6 colectori de maşini vechi avizaţi în Argeş dispune de numai 18 tichete! Prin urmare, este de aşteptat ca acestea să se epuizeze repede în cursul zilei de luni, 10 iunie, când începe efectiv programul „Rabla”.

    Judeţele Călăraşi (36 de tichete) şi Giurgiu (40) au primit cele mai puţine bonuri valorice pentru casarea maşinilor.

    De luni, 10 iunie, persoanele fizice se pot adresa unuia dintre colectorii validaţi în vederea participării la programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional. Și persoanele juridice, inclusiv instituțiile publice, își pot depune dosarele de înscriere la sediul AFM. Tichetele au fost distribuite în funcţie de numărul maşinilor mai vechi de 10 ani din parcurile auto judeţene, conform statisticilor realizate de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Permiselor.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90