NOR CURIER 930X122

reducere_preturi

Doar 5 comercianţi din Piteşti au anunţat reduceri de preţuri oficiale

Începând cu 15 ianuarie, agenţii economici din Piteşti (şi nu numai) au trecut la perioada legală în care se pot face reduceri. Pentru a putea face reduceri de preţuri, însă, trebuie ca Primăria să fie notificată în prealabil, în caz contrar agenţii economici fiind pasibili de amenzi usturătoare.

Ei bine, doar 5 agenţi economici din tot Piteştiul au notificat Primăria cu privire la intenţia de a practica reduceri de preţuri de la 15 ianuarie! Este vorba de un hipermarket din zona Nord şi de 4 comercianţi din zona centrală a Piteştiului.

Totuşi, piteştenii vor putea să observe că mult mai multe magazine anunţă reduceri de preţuri. Legea permite acest lucru în anumite condiţii, cum ar fi lichidarea de stocuri sau promoţiile.

Atenţie! Un agent economic nu poate vinde marfa sa la un preţ mai mic decât preţul de achiziţie, astfel încât vă veţi putea da seama cam cât au fost de umflate preţurile…

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90