Donaris 930 x 122

cladire_cjarges

Doar 9 consilieri judeteni cu raport de activitate

Anual, seful Consiliului Judetean Arges – indiferent cum se numeste el – trebuie sa depuna la Consiliu si sa prezinte un raport de activitate. Aceeasi obligatie o au si primarii, dar si consilierii locali si judeteni. In ceea ce-i priveste pe consilierii judeteni, doar 9 dintre cei care au fost in functie si inca mai sunt (unii dintre ei) au prezentat un astfel de raport de activitate. Problema este ca, in cele mai multe cazuri, rapoartele cu pricina sunt „sa fie”, iar de mai bine de 3 ani nimeni nu a mai depus un asemenea document in care sa isi justifice votul dat de cetateni!

Cei 9 alesi care si-au indeplinit obligatia de a prezenta rapoarte de activitate sunt: Constantin Iordan, Mircea Georgescu, Valentin Prundeanu, Nicolae Corban, Leonard Soare, Eugen Chelaru, Elena Pascu, Constantin Polexe si Mihail Georgescu. Dintre acestia, doar Eugen Chelaru, Constantin Polexe, Nicolae Corban si Leonard Soare mai sunt in activitate. Rapoartele lor nu spun insa mare lucru.

Fiecare se lauda ca a participat la nu stiu cate sedinte in plen si la altele de comisii, ca au fost in cateva delegatii peste hotare si ca s-au intors de acolo cu…impresii deosebite sau, in cazul lui Soare, ca a reusit stabilirea unor relatii de colaborare cu diverse localitati din alte zone ale Batranului Continent.

Unii au trecut in rapoartele proprii lucrari efectuate cu…bani de la Guvern sau prin fonduri ale Consiliului Judetean, in vreme ce peremista Elena Pascu si-a trecut in „palmares” „acte de caritate in Pitesti si in judet, adresate copiilor, batranilor si familiilor defavorizate, fara deosebire de sex, cultura sau etnie (am initiat “Cina Crestina”)”.

Cei amintiti mai sus macar au avut bunul simt sa redacteze aceste rapoarte. Pe altii i-a durut undeva de cei ce i-au ales si s-au facut ca ploua…

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3