Donaris 930 x 122

dinu

DOAR O MÂNĂ DE OAMENI LA MITINGUL ORGANIZAT DE SOȚIA POLIȚISTULUI DINU!

Numărul celor care au venit la mitingul de astăzi din Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului a fost mai mic chiar și decât duminica trecută, atunci când au participat în jur de 100 de persoane.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Doar câteva zeci de piteșteni au răspuns la prânz invitației principalului organizator al acțiunii de protest, Lavinia Dinu, soția polițistului Dănuț Dinu. La miting a venit și președintele țărăniștilor argeșeni, Gheorghe Dinescu. Pentru că organizatorii au stabilit ca politicienii să nu mai ia cuvântul, pentru a evita apariția unor interpretări, Dinescu s-a rezumat să asiste la discursuri. Vom reveni cu amănunte.

„Nu fac politică. Am ales să conduc această mișcare civică din Pitești deși, sincer vorbind, nu suntem organizați statutar. Suntem un grup de 12 idealiști, care nu sunt membri ai niciunui partid politic. Avem cereri de bun simț, care ne interesează pe toți. Cred că ce se întâmplă în România a devenit imposibil de tolerat. Nu suntem proști. Dacă nu sunteți implicați politic și credeți că trebuie să schimbăm ceva, veniți alături de noi. Trebuie să fim mai mulți ca să fim băgați în seamă. Vă aștept duminică, de la ora 12, în Piața „Vasile Milea”! Mămici, cu copii in brate, luptați-vă pentru viitorul lor, pentru o alocație decentă! Pensionari care sunteți umiliți zilnic! Tineri care nu aveți unde lucra, deși părinții voștri s-au îndatorat pe viață pentru ca voi să faceți o școală bună! Persoane cu dizabilități, neglijate total de statul român! Vă cer să nu rămânem indiferenți!”, acesta a fost mesajul cu care zilele trecute Lavinia Dinu îi invita pe piteșteni să participe în număr cât mai mare la mitingul de astăzi.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90