930×122 CAPRA 5

OANA_HAINEALA_IN_PITESTI_1

Doi miniștri de Justiție la Curtea de Apel Pitești!

Astăzi a avut loc inaugurarea oficială a clădirii renovate a Curții de Apel Pitești.

La inaugurare au fost prezenți doi miniștri de Justiție! Cel român, Robert Cazanciuc, și invitatul său special, ministrul Justiției din Republica Moldova, Oleg Efrim. La ceremonie, printre alții, au mai luat parte președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Oana Schmidt Hăineală, și Aida Popa, vicepreședinte la Înalta Curte de Casație și Justiție.

ROBERT_CAZANCIUC_IN_PITESTI_1Din partea oficialilor argeșeni a venit primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc. Prefectul Cristian Soare și președintele Consiliului Județean, Constantin Nicolescu, au fost ocupați cu vizita celuilalt ministru care se află azi în vizită în Argeș, Mariana Câmpeanu, ministrul Muncii.

OLEG_EFRIM_1Un scurt discurs a ținut și reprezentantul străin al Băncii Mondiale, instituția bancară care a finanțat lucrările de reabilitare, renovare și modernizare a clădirii de lângă Primăria Pitești.

După încheierea ceremoniei, invitații au vizitat și clădirea Tribunalului Argeș. Vizita ministrului Justiției, Robert Cazanciuc, se va încheia cu o masă la restaurantul „Carmen”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90