Donaris 930 x 122

accidente

DOI PITEȘTENI, LOVIȚI DE MAȘINĂ PE TRECEREA DE PIETONI

Ieri în Argeș au avut loc mai multe accidente rutiere. Două dintre ele s-au produs în Pitești.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Pe strada Calea Craiovei un teleormănean de 22 de ani nu a adaptat viteza la carosabilul umed și a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul pe care îl conducea către comuna Bradu s-a lovit de un stâlp metalic de iluminat public stradal. Șoferul și un minor, de 16 ani, din comuna argeșeană Poiana Lacului, pasager în mașină, au fost răniți. Din fericire, ușor. Celălalt accident din Pitești a avut loc pe strada Mircea Eliade, din Găvana. Potrivit Poliției Argeș, două persoane din Pitești, de 34 și 36 de ani, au fost lovite de un autoturism în timp ce traversau strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. Șoferul vinovat, tot din Pitești, de 39 de ani, s-a ales cu dosar de cercetare penală.

Un alt accident s-a produs pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe raza comunei Cotmeana. O șoferiță din București în vârstă de 43 de ani, în timp ce se îndrepta către Râmnicu Vâlcea, a pierdut controlul asupra volanului pentru că a avut viteză prea mare în condițiile în care carosabilul era umed. S-a întâmplat într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta. Autoturismul a intrat pe contrasens și s-a lovit de un autotractor cu semiremorcă, la volanul căruia se afla un cetățean turc, de 31 de ani. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto, a unei persoane de 35 de ani din Bucureşti şi a unei minore de 13 ani dintr-o comună din Teleorman, pasageri în autoturism.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90