930×122 CAPRA 5

roland stanescu

Doliu imens la FC Argeș! Un fotbalist s-a aruncat de la etajul 4 și a murit! Avea 32 de ani!

Doliu imens la FC Argeș! Un fotbalist s-a aruncat de la etajul 4 și a murit! Avea 32 de ani!

Roland Dedius Stănescu, fost fotbalist la Petrolul sau FC Argeș, a murit astăzi, la vârsta de 32 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din orașul Voluntari. 

Comunicatul IPJ Ilfov

„Astăzi, 2 iulie în jurul orei 15:38, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuințe din localitate. Polițiștii din Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților specifice din competență.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei.

S-a relaționat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru efectuarea de activități specifice.

Cazul urmează să fie preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență”, a transmis IPJ Ilfov într-un comunicat de presă.

Sursă: gsp.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3