EcoMoto 930×122

doliu

DOLIU LA JANDARMERIA ARGEȘ

Compartimentul informare, relaţii publice şi cu publicul al Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș „Basarab I” ne-a transmis în urmă cu puțin timp pe adresa redacției un mesaj de condoleanțe.

Citiți și: Zi de doliu. A murit o legendă a fotbalului din România!

“Cu lacrimi în ochi şi cu o mare durere în suflet, jandarmii argeşeni deplâng dispariţia celui ce a fost un minunat camarad, plutonierul major Viorel Cujbă.

Pentru cei care vor dori să îşi ia un ultim bun rămas, vă informăm că trupul neînsufleţit va fi depus astăzi, 20.12.2017, la Capela Militară a bisericii „Sfântul Gheorghe” din municipiul Piteşti.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

Joi, 21 decembrie 2017, începând de la ora 11:30, va avea loc slujba de înmormântare la Capela Militară a bisericii Sfântul „Gheorghe”, iar în jurul orei 12 va avea loc înmormântarea la cimitirul „Sfântul Gheorghe” din Piteşti.

Pomenindu-l în rugăciunile noastre, rămânem alături de membrii familiei afectate de această tragedie.

Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească alături de cei drepţi! El va rămâne pentru totdeauna în inimile oamenilor cu sânge albastru!”, transmite Jandarmeria Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3