930 x122 grota rece

deces

DOLIU LA TEATRUL „DAVILA”! ACTORUL GEORGE GENTEA A DECEDAT! A FOST GĂSIT MORT ÎN MAȘINA LUI!

Actorul teatrului “Alexandru Davila” George Gentea a fost găsit mort în această seară în maşina lui. Se pare că Gentea a suferit un infarct. În jurul orei 18:20 o patrulă a Poliției Locale a fost sesizată de un cetăţean, căruia i s-a părut că omului din maşină, actorul, îi este rău. Din păcate, George Gentea era deja mort de mai mult timp.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Autoturismul în care se afla era parcat în cartierul piteștean Trivale, la complexul 1, lângă staţia de taxi şi de autobuz. Se pare că în acea zonă locuia actorul.

George Gentea avea 71 de ani, era căsătorit şi avea două fete. La faţa locului s-a dus şi directorul teatrului “Alexandru Davila”, Sevastian Tudor. „M-a anunţat şi pe mine acum o oră, atunci l-au găsit! Nu avea deloc probleme de sănătate! Aşa se întâmplă, din păcate, în ultima vreme, tot mai des se întâmplă lucruri de genul ăsta!”, declară directorul teatrului pentru ePitești. Împreună cu un coleg de-al său, actorul a jucat duminică sceneta „Gelosul” în medalionul ”Nu m-am gândit la despărţire”. Corpul neînsufleţit  al actorului a fost dus la Institutul de Medicină Legală Argeş.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3