Kaia 930 x 120

TUDOR_PENDIUC_AUGUST_2013

Domnule Pendiuc, asfaltăm? Drumurile noastre, toate numa’ petice și fisuri (I)

Felul în care arată străzile reprezintă un criteriu de civilizație în mediul urban. În Pitești sunt probleme din acest punct de vedere. Chiar dacă stă mai bine decât alte orașe din România, Piteștiul este la capitolul respectiv departe de Occident.

Nu puține străzi ale capitalei județului Argeș sunt fisurate sau peticite. Dovadă că asfaltul turnat și lucrările au fost de proastă calitate. Sau că administrația condusă de primarul Tudor Pendiuc le-a dat uitării. Nici trotuarele nu arată mai bine.

ePitești vă propune un serial cu fotografii făcute pe arterele rutiere ale Piteștiului care prezintă astfel de probleme. Asta în speranța că edilii vor pune osul la treabă. Începem astăzi cu „Gheorghe Șincai”, strada din zona Podul Viilor-Ștrand paralelă cu „Costache Negri” („Costache Negri”, strada pe care se află Bazinul Olimpic). Vă așteptăm și pe dumneavoastră să fiți realizatori ai acestui serial! Anunțați-ne ce străzi peticite, fisurate sau cu gropi cunoașteți în Pitești și ne vom deplasa la fața locului pentru poze.

555×222 grota rece
Pizza Sapori Italia 570 90